Visie Marja

Vanuit de visie dat de verweving van het verlies in het leven begint bij een goede uitvaart, wil ik u helpen een mooi afscheid te organiseren, een afscheid dat past bij de overledene en waar u zich als nabestaande goed bij voelt.

De dood is een onontkoombaar aspect van het leven. Wij kunnen de dood niet vermijden en evenmin de pijn waarmee dit verlies gepaard gaat. Juist wanneer emoties u overspoelen, kunt u alle steun gebruiken. Oleander Uitvaartzorg wil u hierbij helpen. Als gecertificeerd stervensbegeleider kan ik tevens het laatste stukje in het leven van uzelf of uw dierbare begeleiden.

“Verdriet heeft alles te maken met liefde”, aldus Prof. Dr. Manu Keirse, klinisch psycholoog en specialist in rouwverwerking. Rouwen is hard werken en gaat in fasen. Bij de één gaat het snel, een ander doet er jaren over. Ieder op zijn eigen manier.

Vanuit deze visie heb ik aan de wieg gestaan bij de oprichting van Stichting Rouwcafé Tiel. Naast het dagelijks bestuur hebben we een team van vrijwilligers die vanuit diverse disciplines de 2-wekelijkse samenkomsten begeleiden.

Elke uitvaart is uniek, want ieder mens is uniek. Om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te kunnen maken heb ik bij de Universiteit voor Humanistiek de opleiding tot celebrant mogen voltooien. Als celebrant ben ik in staat om samen met u een mooie herinnering aan het leven van u of uw dierbare toe te voegen.