…………..omdat het fijn is om niet alleen te zijn.

Als je gewend bent om een hele tijd samen te zijn, samen een leven of een deel hiervan, met elkaar te hebben gedeeld, kan het moeilijk zijn om alleen verder te gaan. Maar andersom zit hier niet veel verschil in. Als je een hele tijd alleen bent geweest, is het fijn als je kunt delen. Of dit nu gaat om dingen die je meemaakt, je gedachten en gevoelens kunt uitspreken, of je leven samen met iemand verder te doorleven.

Dit geldt ook voor bedrijven. Als ‘één-vrouws-zaak’ is Oleander Uitvaartzorg al geruime tijd een bekend beeld in Tiel en verre omgeving. Na 10 jaar wordt het nu tijd om uit te breiden…om samen verder te gaan. De werkzaamheden zijn dusdanig dat een bekend gezicht een welkome aanvulling is voor Oleander. En natuurlijk is de zoektocht naar dit extra gezicht niet over 1 nacht ijs gegaan.

Voor een groot aantal families is Harriët Meskes al een bekende naam, als waarnemer bij Oleander, assistente of als zelfstandig uitvaartondernemer in Lienden. Als grondlegger van Oleander ben ik trots dat het moment is aangebroken om de werkzaamheden verder uit te breiden en een verstevigde samenwerking aan te gaan met Harriët.

Samen hopen we nog vele families bij te staan om een uitvaart vorm te geven zoals u dat voor ogen heeft. Met veel aandacht, inlevingsvermogen en tijd zijn wij een luisterend oor en denken creatief mee in de begeleiding van hetgeen noodzakelijk is bij een warm afscheid van uw dierbare.

Samen zijn we sterk-er-, en gaan we VERDER bij het STIL STAAN.

 

Marja Oosterman
www.oleander-uitvaartzorg.nl
06-52553676