Herinneringsvoorstelling ‘Taart met Tranen’ ter gelegenheid van het 1e lustrum van Oleander Uitvaartzorg

 Logo Taart met Tranen (002)

Het is bijna vijf jaar geleden dat ik ben gestart met Oleander Uitvaartzorg. Inmiddels heb ik veel families in Tiel en (ver) daarbuiten mogen begeleiden bij het afscheid van een dierbare. Vijf hele mooie jaren, met veel lieve families zoals die van uzelf.

 

‘Taart met Tranen’ is een herinneringsvoorstelling voor nabestaanden zodat u (met gelijkgestemden) stil kunt staan bij uw gemis, met een glimlach en een traan. Josephine de Bont (ritueelbegeleider) en Iris Jansen (uitvaartzangeres) vertellen tijdens de voorstelling hun eigen verhaal. Josephine over het verlies van haar moeder, Iris over het verlies van haar dochter: in een dialoog, met eigen liedjes en interactie.

 Irisenjosephine

Bezoekers van de voorstelling vinden (h)erkenning: Josephine en Iris laten zien dat iedereen op zijn eigen manier rouwt.

 

Reactie: “Een ontroerende voorstelling met prachtige liedjes en humor! Ervaringsdeskundigen Iris en Josephine slaan de spijker op z’n kop met heel herkenbare uitspraken en gevoelens. Een mooie gelegenheid om samen weer even stil te staan terwijl het gewone leven doordraaft”.

Zie: www.taartmettranen.nl

 

Woensdag 28 juni Drumptse Hof, De Balije 1 in Tiel.
Ontvangst: vanaf 19.15 uur, aanvang: 19.45 uur
Toegang is gratis!

Graag aanmelden via: Oleander Uitvaartzorg, info@oleander-uitvaartzorg.nl, 0344-764046 of

06-52554676

 

De catering zal deze avond worden verzorgd door Ellen Bazuijnen.