Als mens, moeder en oma ben ik begaan met het welzijn van kinderen, waar ook ter wereld. Ik ben me bewust van het feit dat ik er niet voor iedereen kan zijn maar wil me daarom sterk maken voor een project dat me na aan het hart ligt, en waarvan ik weet dat ik een steentje kan bijdragen.
Het uitvaartproject in Haïti van WereldOuders is voor mij een concreet project. Er is geen geld beschikbaar om kinderen een waardige uitvaart te bieden. Als uitvaartbegeleider mag ik een diversiteit aan uitvaarten begeleiden en zie juist hierdoor een tegenstelling met de schrijnende omstandigheden in Haïti. Begin maart 2018 mag ik daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken in dit ziekenhuis, en het lijkt me fantastisch om ervoor te kunnen zorgen dat ik een financiële buffer voor het helaas grote aantal uitvaarten daar kan realiseren. Er zijn heel veel goede doelen, maar omdat ik het gedoneerde geld zelf in het St. Damien ga brengen, weet u dat al het geld daadwerkelijk aan het project wordt besteed. De reis er naar toe en het verblijf is immers voor eigen (privé) rekening!
Op deze pagina kunt u meer lezen over het uitvaartproject St. Damien.
Op dit moment is er al een behoorlijk bedrag aan donaties gedaan, en ik ben zo vrij om u naar onderstaande link door te verwezen.
https://www.inactievoorwereldouders.nl/actie/oleander-uitvaartzorg
Helpt u mij mee?
Een goede verliesverwerking begint immers met een goede uitvaart, OOK in Haïti!